Boenden

Yggdrasil Igloo Water Huts

Årjäng, Värmlands län

Kategori

  • Boende

Yggdrasil Iglo Water Huts är ett unikt, miljövänligt och lyxigt sätt att komma nära naturen. Bo på komfortabla igloo-båtar där du kan njuta av panoramautsikt över naturens alla årstider från sängen. Under sommarhalvåret ligger de i vattnet med tillhörande brygga och en elmotor som gör att du kan köra runt på sjön. Under vinterhalvåret ligger igloo-båtarna på isen.

Dessa två Igloo Water Huts ligger i den vackra sjön Foxen som är en del av Dalslands kanal. Här finns många fina stränder, orörd natur, bra fiske, och flera ställen där ni kan lägga till för förfriskningar.

I närområdet hittar ni många aktiviteter och sevärdheter. Det finns bland annat vandringsleder, kanot- och båtuthyrning. Den internationella cykelleden Unionsleden passerar inte långt från igloo-båtarnas vik. På vintern kan ni åka skidor, långfärdsskridskor, vinterbada, pilka eller bara sitta och mysa vid en brasa.

Vi vill göra er vistelse så unik som möjligt och har ni några önskemål i samband med ett firande, uppvaktning, bröllopsdag eller liknande, hjälper vi er gärna att göra tillfället speciellt för er.

Om våra Water Igloo Huts
Boendet har en temperatur mellan 18-25 grader som du själv styr. All el kommer från solceller eller biobränsle. Igloo-båtarna är utrustade med allt du behöver:
* El
* Toa
* Gasspis
* Vatten
* Diskho
* Gratis wifi
* Bluetooth stereo
* Sängkläder & Handdukar
* Bestick, tallrikar, koppar, glas, kastruller, stekpannor mm.
* Eldpanna med grillgaller, gnistfångare & grillspett för 2 pers
* Ispiggar & Räddningslina
*Te, kaffe och kaffe kokare
* Bord och stolar för utomhusbruk samt sittdynor
* Möjlighet att köpa fiskekort

Här finns vi
Destinationen ligger drygt en timmes bilfärd från Oslo och två timmar från Oslos flygplats. Det tar bara 6 minuter med bil till två köpcentrum i Töcksfors med restauranger och många trevliga butiker.

Vill du besöka vårt grannland Norge så tar det bara10 minuter till norska gränsen.

Läs mer på vår hemsida och vår Facebook

I närheten