Se & göra

Sliperiet, konsthall och gastronomi i Borgvik

Grums, Värmlands län

Kategori

  • Att göra

Ibland är kontexten allt. Speciellt i konstens värld. Var, när och hur ett konstverk visas och framställs är i Sliperiets mening helt avgörande för hur du upplever det.

Sliperiet är något alldeles speciellt. I en unik miljö där kulturarv möter modern konsthall och landsbygd möter det urbana bildas en atmosfär som gör Sliperiet till ett minne för livet.

Sliperiet Gastronomi startades i Konsthallen Sliperiet 2015 med ambitionen att våga vara annorlunda, liksom Sliperiet i övrigt. Det saknades en gastronomisk upplevelse i Värmland där råvara och smak står i centrum och utifrån detta skapades Sliperiet Gastronomi. Resultatet är en restaurang som värdesätter kvalité, kunskap, råvaror och naturen. Från Norden till New York, Tokyo, Spanien och Frankrike vidare hem till Borgvik, Värmland. Ett öppet kök där inget lämnas åt slumpen, där du kan följa hela processen. Full insyn för att höja din upplevelse. Sliperiet Gastronomi målar med en palett av smaker och skapar konst som smakar. En restaurang där alla dina sinnen är i samklang.

För bokning och övrig info ring 0555-14 44 50 (växeln är öppen vardagar 9-16)

eller skicka ett mail till: susanne@sliperietborgvik.se

I närheten