Se & göra

Stubben Kafe og Selskapslokaler, Askim - SPIS UTE DAGER i uke 41

Indre Østfold, Viken

Kategori

  • Att göra

Høsten bringer mange gode smaker med seg og vi på Stubben Kafé hyller norske råvarer og norske mattradisjoner så godt vi kan. «Dagens middag» er Stubbens rimeligste middagsalternativ og i uke 41 kan vi tilby blant annet Fårikål, hjemmelaget fiskegrateng, Flesk og duppe, Husets grove karbonader og Stubbens egne Skogsburger med soppstuing og tyttebær.

Spesielt for denne uken er at vi vil pare hver av disse tradisjonsrettene med en passende norsk tradisjonsdessert. Her kommer klassikere inn som for eksempel; Semulepudding med rød saus, Tilslørte bondepiker, Høsten bakte epler med vaniljesaus, konfektkake med tyttebæris og Plommegrøt med fløtemelk.

Velkommen til Stubben Kafé for en tradisjonsrik og hjemmekoselig matopplevelse!

Julebordsesong:

Julebordsesongen nærmer seg med stormskritt og vi på Stubben er klare for julerushet!

Tirsdag 14. november begynner vi med Lutefisk og julemat i kaféen. Middagsservering starter kl. 14.00. Det kan være lurt å bestille bord da det ofte er travelt på denne tiden og utover kvelden.

Vi setter som vanlig opp Lutefiskaftener i November og Desember med mulighet for tradisjonell julemat hvis man ikke er så glad i lutefisk:

11.11: Lutefiskaften

18.11: Lutefiskaften

24.11: Lutefiskaften

25.11: Lutefiskaften

01.12: Lutefiskaften

02.12: Lutefiskaften

NB! Husk å bestill catering i god tid i førjulstiden!

Stubben, kafé, selskapslokaler og catering serverer god, gammeldags husmannskost som du kan nyte i den koselige kaféen eller ta med hjem om du ønsker. I tillegg til norsk tradisjonsmat, kan de også friste med hjemmelaget Stubbenburger, frisk lunsjsalat og andre fristende lunsj- og middagstilbud. De hjemmebakte wienerbrødene har blitt en slager gjennom årene og kan nytes med en kopp kaffe i sofakroken. Catering- og selskapsavdelingen er åpen alle dager etter avtale.

Stubben har møtelokaler og lager små selskaper og sammenkomster for alle anledninger. De disponerer også Askim prestegård og kan arrangere større sammenkomster i disse lokalene. Stubben har skjenkebevilling.

Vi håper dere tar turen til kaféen med et åpent sinn og tomme mager!

I närheten