Boenden

Årjäng Camping & Stugor***** Sommarvik

Årjäng, Värmlands län

Kategori

  • Boende

Här kan du och hela din familj uppleva en riktigt härlig semester fylld av skratt, äventyr, avkoppling och inspiration.

Årjäng Camping & Stugor Sommarvik är en helårsöppen, familjevänlig semesteranläggning belägen strax söder om Årjäng i Västra Värmland. Sommarvik omges av vackra värmländska skogar och sjöar och erbjuder stugor och camping i ett fantastiskt naturnära landskap. Anläggningen är belägen på en sluttning vilket gör att flera av stugorna och campingtomterna har sjöutsikt.

Camping
Inget går upp mot en lyckad campingsemester på sommarlovet! På Sommarvik finns det gott om utrymme för barn och vuxna att umgås, leka, koppla av och uppleva nya äventyr. Oavsett om du vill tälta, husvagnscampa eller kommer i husbil ger de dig en femstjärnig omgivning och miljö för ett barnvänligt semesterboende, personlig service och mängder av aktiviteter! På semestercampingen finns det cirka 100 campingtomter att välja mellan. Alla tomter har ström, förutom några tälttomter, och ligger centralt på anläggningen. Elen är inkluderad i priset. Tomterna har olika storlek och hög bärighet.

Glamping
På Sommarvik finns även två glampingtält som är belägna på en terrasserad sluttning med härlig utsikt över sjön Västra Silen. Vakna på morgonen, fäll upp tältduken, sitt kvar i sängen och njut av utsikten. Denna boendevariant passar dig som vill kombinera den naturnära campingkänslan med bekvämt boende. Tälten är sparsamt möblerade med dubbelsäng, kylskåp och diverse husgeråd. Kran för dricksvatten finns i närheten av tälten och servicehus med dusch och toalett finns ca 200 meter bort. Till tälten hör en stor härlig terrass där man kan njuta av lugnet i solnedgången. Från terrassen leder en trappa ner till strandpromenaden.

Stugor
På Sommarvik finns 12 olika typer av stugor och stugbyar. Allt ifrån enkla campingstugor bara ett stenkast från stranden, till större självhushållsstugor med alla bekvämligheter och med härlig utsikt från terrasserna. Totalt finns 68 stugor med 3-7 bäddar samt ett grupplogi med 18 bäddar.

Aktiviteter
På Årjäng Camping & Stugor finns massor med aktiviteter för hela familjen. Här finns ett stort poolområde med tre pooler, varav en liten barnpool och en stor infinitypool med skjutbart glastak och med fantastisk utsikt över sjön. Här finns också en långgrund och familjevänlig badstrand, äventyrsgolf, 6 olika lekplatser och uthyrning av kanoter, kajaker och SUP. Under högsäsong anordnas ledarledda aktiviteter och barnen kan leka och ha skoj i Kids Club. Vedeldad bastu och relaxavdelning med jacuzzi och ångbastu. Här finns också en restaurang, poolbar och glassbar som har öppet under sommaren