Boenden

Elite Stadshotellet

Karlstad, Värmlands län

Kategori

  • Boende

Centralt i Karlstad vid Klarälvens strand ligger Elite Stadshotellet som erbjuder en härlig hotellvistelse för affärsresenärer, konferensgäster och alla som vill uppleva Karlstad.

Här bor du bara några steg från shopping och nöjen och om du åker tåg ligger hotellet sju minuter från Karlstad centralstation. Känn dig som hemma i hotellets moderna och inbjudande rum. Här finns sköna sängar i rymliga rum med plats för både avkoppling och arbete. Hotellet har ett gym med träningsmaskiner och fria vikter samt en gemensam bastu. I anslutning till hotellet ligger gastropuben The Bishops Arms som är en populär mötesplats för Karlstadsbor, hotellets gäster och besökare.

Elite Stadshotellet är ett fullservicehotell och erbjuder komplett service för konferenser, mingel och event. Hotellet har åtta moderna konferenslokaler och kapacitet för upp till 250 personer.

Vi vågar påstå att Elite Stadshotellet i Karlstad är ett av Sveriges vackraste hotell och när det stod klart år 1870 gav det ett imponerande intryck som man fortfarande ser spår av. Byggnaden har renoverats i omgångar och varsamt restaurerats för att behålla dess originaldetaljer, allt för att ge Elite Stadshotellet sin genuina karaktär och känsla. Hotellet är även miljöcertifierat med den globala miljömärkningen Green Key.

Elite Stadshotellet har en helt ny tillbyggnad bredvid den befintliga byggnaden som rymmer 45 hotellrum, ett Vana Spa med hamam samt Rooftop by Vana med bar och pool. Under bar himmel kan besökarna både njuta av en fantastisk utsikt över Klarälven och god mat och dryck från baren.

I och med den nya tillbyggnaden så finns det 28 st nya garageplatser i direkt anslutning till hotellet, varav 6 st av dem har laddstolpar och en plats är handikappanpassad. Garageplatserna går att förboka.