Boenden

Krageviken villmarklodge

Indre Østfold

Kategori

  • Boende

Velkommen til Utsikten Villmarks lodge. Her får du være en del av villmaken. Krageviken er en idyllisk plass ved Hemnessjøen i Trøgstad. Her er du omringet av vakker natur og rikt dyreliv. Her vil du garantert senke pulsen og finne roen.

Hytta

Ta med familie og venner! Eller kanskje er det ledergruppa, eller andre kollegaer som ønsker en annerledes konferanse. Her er det god plass til alle sammen. Hytta er laget i solid tømret materiale, så selv om man er mange, så er det ikke veldig lytt. I hytta finner du 8 rom og 16 sengeplasser. Noen av rommene har også hems, som kan være artig for barna. Hvert av rommene har eget bad og toalett. Håndklær. sengetrekk og toalettpapir er inkl. i prisen.

Det er 2 felles stuer og ett stort kjøkken, med en stor peis. Verten Kjetil er også en dreven kokk. Så han kan trylle frem de deiligste retter av god kortreist mat om man ønsker å slippe matlagingen.

Aktiviteter

Hemnessjøen ligger rett utenfor stuedøra. Her er det muligheter for private badesteder, ja til og med ørnesafari. Det jobbes også litt med å få til villsvinsafari, men det er ikke helt i mål enda. Stedet har også grillplass og en fotballslette hvor ulike aktiviteter kan utøves. Her kan du leie motorbåt og kanoer til hele familien. Vi kan tilby skogturer med sopp og bærplukking og gode fiskeopplevelser. Hemnessjøen byr på godt fiske etter abbor, gjedde og karpefisk, både fra båt og land.

Andre ting det er verdt å merke seg

Vil du leie et rom?
I uker hvor hytta ikke leies ut, har du mulighet til å leie ett eller flere rom.
Hvert rom koster 1 500 kr per døgn.

Vertskapet på Krageviken villmark lodge ser frem imot å høre fra deg, og å få deg som sine gjester.