Se & göra

Elgsafari i Trøgstad

Indre Østfold, Viken

Kategori

  • Att göra

Elg er ikke noe de aller fleste ser hver dag. Det er noe veldig fasinerende over disse store majestetiske skapningene. En blir veldig fasinertselv om man ser de relativt ofte i Indre Østfold. Og det er absolutt ikkedet samme å se depå TV som i virkeligheten. Ta en kjøretur i skogen i Indre Østfold kan by på mange naturopplevelser. Her er et rikt dyreliv. Ta gjerne med deg noen gode venner. Det er alltid hyggelig å ha noen å dele opplevelsen med i etterkant. For at det blir en opplevelse - det garanterer vi.

Det er mange som ikke har sett skogens konge i virkeligheten. Men skal du se den så må du komme deg ut av godstolen. Ta turen til Olberg camping i Indre Østfold. Her ser man ofte elg, men skal du være helt sikker så bestiller du deg en tur i minibussen til Olberg camping.

Dette er så spesielt at du ikke vil gå glipp av. Herfår du møte skogens konge på relativt nært hold.

Pris Denne eksotiske opplevelsen kosterkun Nok170,-pr.pers. om du bor på campingen. Og 250,-om du ikke er gjest hos dem. Olberger så sikre på at du får se elg på denne turen at de girdeg pengene tilbake om du ikke får et eneste glimt avdette flotte dyret.