Se & göra

Gatelangs i Rakkestad og Ørje for grupper

Rakkestad

Kategori

  • Att göra

GATELANGS I RAKKESTAD OG ØRJE

Etter to somre med Gatelangs i Rakkestad og Ørje, med gode tilbakemeldinger og ett fornøyd publikum ønsker
Visit Indre Østfold og Rakkestad Næringsråd nå og tilby denne vandringen til lag og foreninger, bedrifter, kanskje en liten attåt til årets julebord?:

På "Gatelangs" - Kan du bli med på undring, vandring og historiske tilbakeblikk gjennom sentrumsgatene i Rakkestad og Ørje. Vi har dyktige fortellere som vil følge dere på veien. Det blir rikt med overraskelser underveis og mange tilbakeblikk på næringsliv, handel, stemninger og folk. Det blir lokalt, det blir humor og alvor – og servering av det ene og det andre.

Verdt å få med seg!

Gatelangs setter fokus på lokalmat, kulturhistorie og kulturarv i Rakkestad og Ørje. Det skal oppleves og sanses i smug, kriker og kroker i Rakkestad og Ørje. Vi skal ta deg med på vandring utendørs med mat, drikke, kulturarv, tradisjoner og kulturhistorie underveis. Vi serverer historie og matopplevelser fra svunne tider, runder hushjørner, åpner dører, stopper opp litt her og litt der.

Innimellom får man litt å leske seg med eller smake på. Både Rakkestad og Ørje er fulle av gode historier og mye annet. Blir du med?

Det eneste kriteriet er at vandringene må foregå i butikkenes åpningstider.

Varighet
Hver av forestillingene varer ca. 1,5 time totalt.

Billetter
En vandring for en hel gruppe bestilles ved å ta kontakt med Visit Indre Østfold kontorer på post@visitindre.no tlf. 45453445, evt. Rakkestad Næringsråd på post@rakkestadnæringsrad.no telefon 97511992.

Vi sender faktura. Oppgi faktura adresse og org. nr.

Pris kr. pr. forestilling.