Service

Joval Gård - Gårdsutsalg med lokalmat

Marker

Kategori

  • Service

Joval Gård, helt øverst i Rødenessjøen bor Morten og Hilde Jaavall, sammen med to sine to barn. På gården er det campingplass, utleiehytter for jakt og fisketurister campngplass, bobilparkering, og i en stor tre lavvo helt nede ved sjøen er paret vertskap for bryllup, barnedåper, fødselsdager, sommerfester og utdrikningslag med fart og spenning. I tillegg bidrar de til å skape en flott ramme rundt andre anledninger der man ønsker å samle kollegaer, venner og familie til et hyggelig lag. I lavvoen kan de dekke til 60 – 70 personer. Det er en varm og hyggelig atmosfære og levende lys, den vedfyrte grua i midten og varme i gulvet sørger for en hyggelig og intim stemning.

På Joval har de en egen besetning med kronhjort. Hjorten går på beiter av skogsområder, noe gammelt kulturlandskap og noe fulldyrka innmark. Målsetningen er at det skal være mest mulig likt områdene hjorten lever vilt, og de har prøvd å gjenskape det mest mulig naturlig med både fjell, rennene vann, grønne beiter og tett skog.

I gårdens selvbetjente gårdsutsalg tilbys lokalmat fra regionen. Blant annet stykningsdeler av gårdens egen kronhjortbestening, den populære spekepølsa av hjort hjortsesalami og vaktelegg fra gårdens vaktler i tillegg til ulike produkter fra Matfatet.

Utsalget er alltid åpent. Her betaler du selv med Vipps.

Velkommen!