Boenden

Edsleskogs Wärdshus

Åmål, Västra Götalands län

Kategori

  • Att göra
  • Boende

Paradisboende för naturälskaren

Avslappnande vistelse

Edsleskogs Wärdshus vaknar du utvilad i något av dubbel- eller familjerummen. En kylig kväll kan du ta plats framför brasan i den stora salen. Dessutom har du som gäst tillgång till värdshusets vedeldade vildmarkspool och brygga.

På äventyr i naturen eller på golfbanan

Värdshuset ligger mitt i naturen och fungerar som en bra utgångspunkt för alla sevärdheter och besöksmöjligheter i Edsleskogs vackra omgivningar. Ge dig ut i naturen och vandra i Baljåsens naturreservat eller fiska i en av de gömda sjöarna. Är fiske och vandring inte din grej kan du delta i en whiskyprovning eller spela golf på Forsbacka Golf. Besöker du värdshuset tillsammans med andra kan ni boka en workshop med den holländska korv- och rökspecialisten Meneer Wateetons.

God mat och egenproducerad gin

Restaurangen är endast öppen för värdshusets gäster och serverar en läcker mini-á la carte. Det finns även en speciell meny för de allra minsta. Restaurangen är känd för den goda maten, det trevliga porslinet och den personliga servicen.

Edsleskogs Wärdshus har i samarbete med Nordmarkens Destilleri tagit fram egenproducerade och prisbelönta drycker. Restaurangen serverar både cider och äppelspriten av egna märket CalvaDal samt Edsleskogs Craft Gin – att avnjutas förståndigt!

I närheten