Boenden

Nordic Refuge

Åmål, Västra Götalands län

Kategori

  • Boende

Din tillflyktsort i Dalsland

Bekvämt B&B i härlig natur

Nordic Refuge är ett elegant och bekvämt Bed & Breakfast i natursköna Dalsland. Vandrarhemmet har fyra stora sovrum (35 till 60 kvm), alla med eget badrum, varav ett rum med balkong över sjön. Här finns ett stort och mysigt frukost- och vardagsrum, en fin trädgård och en stor terrass med sjöutsikt. Huset är inrett ljust och bekvämt i klassisk skandinavisk stil. Med miljöskyddet i åtanke serveras lokal och ekologisk frukost och mestadels används ekologiska produkter.

Skola blev vandrarhem

Nordic Refuge ligger i den lilla byn Fröskog i hjärtat av Dalsland, i en nyrenoverad kulturarvsskolbyggnad från 30-talet. Sobert dekorerad med samtida och klassiska skandinaviska möbler, dess atmosfär är gjord av ljus, tystnad och natur.

Vandra, paddla, fiska och bada

Sjöar, skogar och otroligt vackra landskap väntar på dig i Dalsland. Njut av vandring, paddling, fiske eller ett dopp i områdets många sjöar. I Dalsland finns en uppsjö av härliga naturaktiviteter att välja bland.

Det blommande konstnärernas kulturcenter i Fengersfors Not Quite är ett stenkast bort och Håveruds akvedukt och Dalslands kanal, områdets största attraktion, ligger precis vid slutet av en slingrande väg.

I närheten