Mat & Dryck

Kungskvarnen i Borgvik

Grums, Värmlands län

Kategori

  • Cafe/Restaurang
  • Boende
  • Sevärdhet

Mysigt hotell och restaurang i vackra Borgvik.

Kungskvarnen i Borgvik ligger vackert belägen längs älven och utgör en del av den kulturhistoriska miljön som präglar Borgvik. ​Kungskvarnen i Borgvik är den perfekta inramningen för både stora och små sammankomster.

Hotell

Kungskvarnen är ett litet, familjedrivet hotell som ligger vackert inbäddat i grönska i natursköna Borgvik.
Hotellets reception och restaurang hittar du i den stora kvarnbyggnaden på ön mitt i Borgvikälven. I en tegelbyggnad från mitten av 1800-talet finns några stora charmiga dubbelrum och familjerum. Alla rum har badrum med dusch och fritt trådlöst internet. Tvärs över vägen erbjuder vi dessutom nyrenoverade tvåbäddsrum med egen ingång och trädgårdsmöbler på gräset utanför. Frukostbuffen som dukas upp i Kungskvarnens restaurang kan ni med fördel avnjuta i solskenet på verandan vid älven under sommartid.

Läs mer och boka din vistelse här

​Restaurang

Maten och bakverken som serveras på Kungskvarnen är hemlagat och hembakat med lokala råvaror i möjligaste mån. Nötkött, lamm- och viltkött kommer från vårt eget lantbruk. Svamp och bär från kringliggande skogar. Är ni ett större sällskap eller företag som vill äta kan ni få hela Kungskvarnen för er själva.

Se aktuell meny, öppettider och mer information här

Varmt välkommen till oss önskar Anki och Niclas med personal!

I Borgvik hittar du inbjudande badställen, kulturhistoria, spännande konst, hantverk och vackra vyer. I de vackra omgivningarna finns även fina fiskevatten, vandringsleder, kanot/kajakuthyrning samt en gästhamn och båtbuss på sommaren.

I närheten