Mat & Dryck

Teburu

Karlstad, Värmlands län

Kategori

  • Cafe/Restaurang

Teburu är en Asian Fusion Dinner Club i centrala Karlstad som erbjuder smakupplevelser i en unik miljö med vibrerande atmosfär.

På Teburu kan du förvänta dig dunkel belysning och att musiken tar lite mer plats. Inredningen är lika mycket i fokus som dina smaklökar och ditt välbefinnande. Utgångspunkten i menyn är sharing is caring med en blandning av smårätter och mellanrätter som man med fördel delar runt bordet. Upplev asiatiska smaktoner som bygger på få men fina råvaror och låt dig imponeras av den högst erfarna sushikocken som kommer få dig att se det "syrade riset" på ett nytt sätt.

Bar

Cocktaillistan innehåller givetvis asiatiska smaker där ni kan upptäcka både nya smakkombinationer på shiso, sake och umeshu men även välkända smaker som ingefära, päron, äpple och plommon. Såklart serveras förutom det klassiska cocktails och drinkar.

Vinlistan är levande och spännande med inriktning på de druvor som håller ihop bäst med asiatiska smaker, t ex Riesling och Pinot Noir.

Ölsortimentet innehåller både välkända fatöl och asiatiska hantverksöl.

Biljard

Biljard- & loungedelen erbjuder en härlig tillvaro för sociala aktiviteter och erbjuder 10 biljardbord som är i tävlingsstandard.

Det är drop-in som gäller och efter kl. 20 är det en åldersgräns på 23.

‍Pris biljard:

Tisdag-Torsdag: 69 kr/person/timme

Fredag-Lördag: 69 kr/person/timme, från kl. 19.00: 79 kr/person/timme

I närheten