Mat & Dryck

Villa Welhaven

Indre Østfold

Kategori

  • Cafe/Restaurang

Spiseri og landhandel i Mysen

På Villa Welhaven får du servert fersk mat som de har stått opp tidlig for å forberede. Fra deres spiseri ordnes det salater, blingser, foccacia og mange varianter av søte godsaker som lapper, boller og kaker. Alt dette kan du nyte i deres trivelige lokaler eller ute på tunet. Du kan også ta det med deg for å hygge deg litt ekstra på jobb, på tur eller hjemme i sofaen.

Villa Welhaven vil være den gamle gode landhandelen i ny prakt. Det første du ser når du stikker innom er en stor disk som bugner av ferske bakevarer, kaker og konfekt. De vil kunne tilby deg å smake på og kjøpe med deg norskprodusert ost fra ildsjeler rundt om i Norge, spekemat i ulike varianter, syltetøy, kjeks, krydder, oljer og andre godsaker.

Catering

"Betjeningen på Villa Welhaven lager gjerne mat til ditt selskap, jubileum, firmasamling, møte eller vennetreff. For at alt skal være så ferskt og godt som mulig, lager de til maten i ”siste liten”. De bruker alltid friske råvarer og har fokus på at det skal være ferskt, friskt, delikat og med god smak.

Ta kontakt med de for forslag.

Restaurant

Villa Welhaven byr også på velsmakende middagsretter enkelte dager hvor de holder åpent lengre. Dagene vil bli annonsert.

Selskapslokaler

Du har også mulighet til å leie hele lokalet til din fest eller sammenkomst. Villa Wehaven sine lokaler passer ypperlig til hyggelig sammenkomster.

I närheten