Service

Taraldrud Gårdsutsalg

Marker, Viken

Kategori

  • Service

Midt i Haldenkanalen. På en høyde over den langstrakte Rødenessjøen som glitrer i sola. Ved den vakre, gamle furua, som står der så majestetisk og alene. Akkurat her finner du Taraldrud Gård. Og her bor Camilla og Kjartan, med sine 3 barn.

På jordene dyrker de korn, på beitene har de en fin flokk med smaalensgås og i det gamleverkstedet brygger de håndverksøl med lokal profil. Små batcher med ufiltrert øl, laget på den gamle måten. I sommerhalvåret kan du bli med på ølsmaking eller brygge ditt eget øl i bryggeriverksted. I Veslestua på gården sover du godt i landlige omgivelser. Haldenkanalen er et eldorado for deg som vil fiske, vandre, sykle, padle, jakte eller rett og slett bare nyte noen rolige dager på landet.

I sommersesongen er gårdsutsalget på gården åpent lørdager fra 11 - 15 eller etter avtale. I gårdutsalget får du kjøpt gårdens egne produkter av øl og Smaalensgås. I tillegg til produkter fra andre produsenter i Haldenkanalen. Det er mulighet for omvisning i bryggeriet, og stempel i Bryggeripasset ditt.

Les mer om Smaalensgåsa på Taraldrud her og se de ulike øltypene de produserer her

​Taraldrud er en del av Smakfulle Omveier i Haldenkanalen. Les mer om Camilla og Kjartan og livet på gården her

I närheten