Boenden

First Hotel Bengtsfors

Bengtsfors, Västra Götalands län

Kategori

  • Cafe/Restaurang
  • Boende

Restaurang och hotell med fantastisk utsikt över Dalslands kanal

Träna, bada och lek

Under din vistelse på First Hotel Bengtsfors tränar du gratis i det fullt utrustade gymmet och badar i den uppvärmda utomhuspoolen. Leksugna barn och vuxna kan leka i lekrummet eller ge sig ut på spännande äventyr bakom knuten.

Klassisk husmanskost med internationell prägel

I hotellets Restaurang Dalia njuter du av mat och dryck av hög kvalitet i en avkopplande miljö. Här finns bibliotekskänslan representerad med sköna soffgrupper och öppen spis. I restaurangen bjuds du på klassisk husmanskost med internationell prägel. Separata bås passar dig som önskar en stunds avskildhet medan bardisken är en sjudande plats för liv och rörelse.

Konferens med utomhusaktiviteter

Håll ditt nästa möte i First Hotels moderna och unika mötesrum med bra konferensfaciliteter, personlig service och där varje möte skräddarsys efter dina önskemål och behov. Efter mötesdagen kan du varva ned i den uppvärmda utomhuspoolen, njuta av din favoritdrink eller ta ett bastubad.

Dalslands vackra natur erbjuder en mängd utomhusaktiviteter. Cykla, vandra, fiska, trampa dressin eller färdas med kanalbåten utmed Dalslands kanal och förundras av de mäktiga slussarna.

I närheten