Boenden

Olberg Camping, Trøgstad

Indre Østfold

Kategori

  • Boende

Camping og hytter i rolige vakre omgivelser ved RV 22 nord for Skjønhaug i Trøgstad kommune.
Betjent resepsjon med serveringsmuligheter. Elgsafari i høysesongen.

Camping

Det er 38 plasser for campingvogner, bobiler og telt. Det er strøm til de fleste plassene.

det er en liten lekeplass for barna.

Det er tv og gratis WIFI i resepsjonen.

Hyggelig betjening og et rent, moderne sanitæranlegg.Fellesanlegg med dusj og toalett ligger sentralt plassert på campingen. Det er også muligheter for vask av klær i vaskemaskin. I tilknytning til sanitæranlegget er det mulighet for å vaske opp ute. Det er også tømmestasjon for toaletter og mulighet for påfylling av vann. Det er fin tømmeplass for gråvann til bobiler. Det er også mulig å låne komfyr til matlaging.

5 hytter

Det er 5 hytter for utleie på Olberg camping Hyttene har forskjellig størrelse men alle har kjøleskap, kokeplate, kokekar, enkelt kjøkkenutstyr, glasstøy, sofa, kjøkkenbord og stoler. Det er uteplass til alle hyttene. Det finnes dyne og pute i alle sengene, men gjestene må selv ha med sengetøy eller leie - kr. 70,-. Det er ikke vann på hyttene.

Hytte 1 og 2 har soveplass til 4 personer. 1 soverom m/dobbeltseng og køyeseng. I tillegg er det sovesofa i oppholdsrom. Kr. 510,- pr. natt.

Hytte 3 og 5 har soveplass til 5 personer. 1 soverom m/dobbeltseng og hems med sengeplass til 3. Kr. 615 pr. natt.

Hytte 4 har soveplass til 6 personer. Denne hytten har 2 soverom m/dobbeltseng + sovesofa i oppholdsrom. 670,- pr. natt.

Rengjøring av hytter kr. 200,-

30% depositum ved reservasjon og restbeløp ved ankomst.

Avstander

2 km til kafeteria, 3 km til badeplass - sandstangen. butikk. 6 km til restaurant og bank. 16 km til Mysen med bl.a. kino og restauranter. 18 km til Askim Golf, Østfoldbadet Badeland, Askim kino og flere restauranter. 51 km til Oslo.

Mange turmuligheter i nærområdet.

Dyrevennlig

Olberg er en dyrevennlig plass. Her er både hunder og katter velkomne på campingplassen og i hyttene. Men dyrene må holdes i bånd.

I närheten