Boenden

Olberg Camping, Trøgstad

Viken

Kategori

  • Boende

Camping og hytter i rolige vakre omgivelser ved RV 22 nord for Skjønhaug i Trøgstad kommune. Betjent resepsjon med serveringsmuligheter. Elgsafari i høysesongen.

Camping

Det er 38 plasser for campingvogner, bobiler og telt. Det er strøm til de fleste plassene.

det er en liten lekeplass for barna.

Det er tv og gratis WIFI i resepsjonen.

Hyggelig betjening og et rent, moderne sanitæranlegg.Fellesanlegg med dusj og toalett ligger sentralt plassert på campingen. Det er ogsåmuligheter for vask av klær i vaskemaskin. I tilknytning til sanitæranlegget er det mulighet for å vaske oppute. Det er også tømmestasjon for toaletter ogmulighet for påfylling av vann. Det erfin tømmeplass for gråvann til bobiler. Det erogså muligå låne komfyr til matlaging.

5 hytter

Det er5 hytter for utleie på Olberg campingHyttene har forskjellig størrelse men alle har kjøleskap, kokeplate, kokekar, enkelt kjøkkenutstyr, glasstøy, sofa, kjøkkenbord og stoler. Det er uteplass til alle hyttene. Det finnes dyne og pute i alle sengene, men gjestene må selv ha med sengetøy eller leie - kr. 70,-. Det er ikke vann på hyttene.

Hytte 1 og 2 har soveplass til 4 personer. 1 soverom m/dobbeltseng og køyeseng. I tillegg er det sovesofa i oppholdsrom. Kr. 510,- pr. natt.

Hytte 3 og 5 har soveplass til 5 personer. 1 soverom m/dobbeltseng og hems med sengeplass til 3. Kr. 615pr. natt.

Hytte 4 har soveplass til 6 personer. Denne hytten har 2 soverom m/dobbeltseng + sovesofa i oppholdsrom. 670,- pr. natt.

Rengjøring av hytter kr. 200,-

30% depositum ved reservasjon og restbeløpved ankomst.

Avstander

2 km til kafeteria, 3 km til badeplass - sandstangen. butikk. 6 km til restaurant og bank. 16 km til Mysen med bl.a. kino og restauranter. 18 km til Askim Golf, Østfoldbadet Badeland, Askim kino og flere restauranter. 51 km til Oslo.

Mange turmuligheter i nærområdet.

I närheten