Boenden

Scandic Brennemoen

Indre Østfold

Kategori

  • Boende

Scandic Brennemoen er et av Østfolds største konferansehotell. Hotellet ligger kun 45 min. fra Oslo med bil og har gode forbindelser med buss og tog. Ekspressbussen fra Oslo til Mysen stopper ved hotellet. Hotellet tilrettelegger for alt fra små dagsmøter til større konferanser og kick off`s.

Hotellet åpnet høsten 2018 og tilbyr 99 freshe rom hvorav noen er familierom. Scandic Brennemoen har et moderne treningsrom som kan benyttes gratis av alle gjester og det finnes også store utearealer i skogkanten hvor man kan utføre mange morsomme aktiviteter. Her kan man ha ulike team building øvelser, naturstier, grilling etc. Det er plass til stort telt på parkeringsplassen.

I helger og ferier tilbys spennende og morsomme pakker for familier i samarbeid med både Østfoldbadet, Sprett trampolinepark og Visit Indre Østfold.

Hotellet ligger kun 10 min. fra Østfoldbadet som er et av Norges største og flotteste badeanlegg. Det er 5 min. fra Momarken travbane og 20 min. med bil fra Rudskogen Motorsenter. 20 min unna ligger også Ørje hvor man om sommeren kan padle kano i Øymarksjøen og/eller i Rødenessjøen kombinert med en slusetur i Ørje Sluser.

Hotellet har en stor utendørs parkering med flere ladeplasser for el-biler.

Scandic Brennemoen er dyrevennlige, og har 12 hotellrom som er forbeholdt kjæledyr mot et tillegg på 200 kr pr natt.

Velkommen til Scandic Brennemoen og Indre Østfold!

I närheten