Mat & Dryck

Baldersnäs Herrgård

Bengtsfors, Västra Götalands län

Kategori

  • Att göra
  • Cafe/Restaurang
  • Boende
  • Sevärdhet

Ät och bo i magnifik herrgårdsmiljö

Harmoniskt boende

Rummen i herrgårdsbyggnaden är harmoniskt inredda, en del med möbler från sekelskiftet och med utsikt över den grönskande parken. Väljer du att bo i någon av flyglarna sover du bekvämt, har en utgång från rummet till en gemensam altan och utsikt över Laxsjön och ängarna. Föredrar du att bo mer avskilt är annexet något för dig.

Skäm bort dig själv

Efter en härlig promenad i den grönskande parken kan du slappna av i herrgårdens spabad. Börja med ett bastubad och ett dopp i Laxsjön, njut sedan av en avslappnande stund i herrgårdens massagestolar. Med utsikt över ängarna kan du till sist sjunka ner i den vedeldade badtunnan.

Restaurang med fokus på det lokala

När du blir hungrig framåt kvällen kan du sitta ner vid ett stilfullt dukat bord med utsikt över parken och bli serverad lokala specialiteter tillagade av säsongens råvaror. Restaurangen är rekommenderad i White Guide och medlem i Smaka på Västsverige.

Kreativa möten vid Laxsjön

Boka nästa konferens i Baldersnäs natursköna miljö vid Laxsjön nära Dalslands kanal. I ljusa konferenslokaler för grupper upp till 30 personer ingår alltid frukt, godis och vatten, projektor,
whiteboard, blädderblock samt block/pennor. Större företagsfester eller event bokas i ”Virkesladan” med plats för 300 personer. Välj det konferenspaket som passar ert sällskap eller skräddarsy mötet efter era önskemål.

I närheten