Mat & Dryck

La Mòss, Mysen

Indre Østfold, Viken

Kategori

  • Cafe/Restaurang

Midt i den lille byen Mysen, kjent for rolige omgivelser og skogsområder, finner du La Moss. En liten perle av en restaurant. Mysen er omringet av små elver og flust av havre- og kornåkere. Grønn og frisk om sommeren og gylden som gull om høsten.

Kjærlighet har vært den største byggesteinen bak ideen om La Mòss. Når du kommer inn døren møtes du av en unik atmosfære. Du blir omringet av behagelig ujålete interiør. Her kan man bare senke skuldrene og nyte kvelden med kjæresten, gode venner eller forretningsforbindelser.

La Mòss eies og driftes av Alfonso Costabile og Ingjerd Berg. ​Alfonso kommer fra en liten landsby sør i Italia. I Sarno står mat og familie i fokus. Mor på kjøkkenet og far som lager egen vin og oliven olje. Den lille landsbyen ligger en halv time fra Amalfikysten,med varmt, deilig klima og utadvendte og varme mennesker ​Ingjerd kommer fra Trømborg, fra et lite småbruk ved Trømborgfjella, der mat og familie alltid har stått i sentrum. Med jegerfar og en mor som kan trylle frem de nydeligste retter, ble grunnlaget for kokkeyrket lagt allerede i barndommen.

La Moss er bygget på et grunnlag bestående av "passion" for mat og et ønske om å gi en matopplevelse til folket. Menyen som serveres endrer seg hver uke og etter sesong. På La Moss setter de høye krav til råvarene de bruker og råvarer fra det lokale markedet og gårder som ligger korte avstander fra velges ofte hvis mulig. Når du kommer til La Moss får du velge mellom gjennomtenkte retter i menyen, du kan velge èn rett eller en helaften med 5 retter. På menyen vil du alltid finne valg på forretter, hovedretter, mellomrett og dessert

Sammen med god mat serverer de også godt å drikke, med alle rettigheter. Restauranten har sin egen vinkjeller med et godt utvalg viner som nytes til hver rett.

På La Mòss skal du kunne nyte mat og vin i harmoni. Folkelig Gourmet!

I närheten