Mat & Dryck

La Mòss, Mysen

Indre Østfold

Kategori

  • Cafe/Restaurang

Restauranten
Midt i den lille byen Mysen, kjent for rolige omgivelser og skogsområder, finner du La Moss. En liten perle av en restaurant. Mysen er omringet av små elver og flust av havre- og kornåkere. Grønn og frisk om sommeren og gylden som gull om høsten.

Kjærlighet har vært den største byggesteinen bak ideen om La Mòss. Når du kommer inn døren møtes du av en unik atmosfære.
Du blir omringet av behagelig ujålete interiør. Her kan man bare senke skuldrene og nyte kvelden med kjæresten, gode venner eller forretningsforbindelser.

Folkelig Gourmet!

La Mòss eies og driftes av Alfonso Costabile.
​Alfonso kommer fra en liten landsby sør i Italia. I Sarno står mat og familie i fokus. Mor på kjøkkenet og far som lager egen vin og oliven olje. Den lille landsbyen ligger en halv time fra Amalfikysten,med varmt, deilig klima og utadvendte og varme mennesker.

La Moss er bygget på et grunnlag bestående av "passion" for mat og et ønske om å gi en matopplevelse til folket. Menyen som serveres endrer seg hver uke og etter sesong. På La Moss setter de høye krav til råvarene de bruker og råvarer fra det lokale markedet og gårder som ligger korte avstander fra velges ofte hvis mulig. Når du kommer til La Moss får du velge mellom gjennomtenkte retter i menyen, du kan velge èn rett eller en helaften med 5 retter. På menyen vil du alltid finne valg på forretter, hovedretter, mellomrett og dessert

Sammen med god mat serverer de også godt å drikke, med alle rettigheter.
Restauranten har sin egen vinkjeller med et godt utvalg viner som nytes til hver rett.

På La Mòss skal du kunne nyte mat og vin i harmoni.

Selskapslokaler
Skal du arrangere selskap så kan du få Himmelsalen i 2. etasje til ditt private selskapsrom for dagen, evt. om du ønsker å leie hele restauranten.

Alfonso og hans mannskap er genuint opptatt av mat og at gjestene deres skal ha en god og flott opplevelse når de går der ifra. La Mòss legger stor vekt på gode råvarer og godt gjennomtenkte retter for deg og ditt selskap. Og de varierer menyen etter årstider. La Moss egner seg svært godt til møter og selskaper for inntil 30-40 personer.
Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Konferanselokale
2. etasje på La Moss egner seg også til ditt møte. De har lerret og fremviser. Og dere har deres private avlukke i 2. etasje.

Catering
På La Mòss lages deilige folkelige gourmetretter til alle anledninger. De leverer også mat til dine selskaper om du skulle ha behov for det - Bryllup, selskaper og hva du måtte arrangere.

I närheten