Mat & Dryck

Sløyden - Myrerskog, Spydeberg

Indre Østfold

Kategori

  • Cafe/Restaurang

Varm lunsj hver dag

Sløyden restaurant ligger sentralt i Indre Østfold, kun 40 min fra Oslo med tog til Knapstad stasjon og drøyt 2,5 km fra E18 med bil.

Vi serverer varm lunsj og en rikholdig salatbuffet hver dag i våre koselige lokaler på Myrerskog i Spydeberg. Ta med deg venner, bekjente, kollegaer eller forretningsforbindelser og nyt velsmakende hjemmelaget mat, laget av kortreiste råvarer, tilberedt av våre talentfulle kokker.

Vi legger ut ny meny hver uke på vår nettside https://myrerskog.no i tillegg til på sosiale medier.
Åpningstider for lunsjrestauranten: mandag-torsdag 11:00-13:00 og fredag 10:00-12:00.

Lunsjopplevelsen hos oss kan kombineres med leie av konferanserom.

Catering

Myrerskog Lunsj & Catering – Kortreist og velsmakende mat levert rett til deg

De tilbyr catering i Akershus og Indre Østfold. Deres kokker tilbereder alt fra smurte bakervarer og tapas til koldtbord og selskapsmat. De kjører ut maten og tilbyr også utleie av utstyr og personell. Ta kontakt for en uforpliktende prat. De hjelper deg gjerne.

Du finner deres cateringmeny og kontaktinformasjon på https://myrerskog.no

Selskapslokale

Sløydens flotte lokaler leies ut til alle typer sammenkomster. Kanskje du ønsker å arrangere en liten event, samle venninnegjengen, feire bryllup, konfirmasjon, dåp/navnefest eller et jubileum? Eller kanskje dette er stedet du holder minnestund for en du har mistet.

Ved leie av deres selskapslokaler serveres mat tilberedt av deres kokker. De kan tilby alt fra smurte bakervarer og tapas til koldtbord og selskapsmat. Deres serveringspersonale sørger for ferdig oppdekkede bord og vil yte den beste service under sammenkomsten.

Sløyden restaurant ligger sentralt i Indre Østfold, kun 40 min fra Oslo med tog til Knapstad stasjon og drøyt 2,5 km fra E18 med bil.

Stor parkeringsplass
Alle rettigheter
Kapasitet selskapslokaler: 60 - 80 pers.
Kapasitet kun konferanserom: 20 - 25 pers.

Sjekk ut vår selskapsmeny på https://www.myrerskog.no

Flott konferanserom på Myrerskog i Spydeberg

Deres konferanserom er moderne og av høy teknisk standard. Deres lokaler ligger sentralt i Indre Østfold, kun 40 min fra Oslo med tog til Knapstad stasjon og drøyt 2,5 km fra E18 med bil. Konferanserommet har kapasitet på 20-25 pers. Ved ønske om større plass kan konferanserommets vegger åpnes og Sløydens restaurantlokaler tas i bruk, -da med kapasitet til 80 pers.

Leie av konferanserommet kan kombineres med lunsj i hyggelige restaurant Sløyden og deres kokker er behjelpelige med fruktfat, kaffe/te, juice o.l. til ditt arrangement.

Ny lunsjmeny legges ut på https://myrerskog.no hver uke.

Konferansefasiliteter:

Storskjermmonitor med innebygget pc og lydanlegg

Mulighet for tilkobling av privat datamaskin

Kamera for videokonferanse og skypesamtaler

Gratis wifi, lysdimmer, flippover, penner og papir

Godt ventilert med klimaanlegg

God belysning samt naturlig dagslys/solskjerming

Stor parkeringsplass

I närheten