Se & göra

Askimpadel

Indre Østfold

Kategori

  • Att göra

Askim padel – Pay&Play utendørs padelbane
Lunt beliggende padelbane, bare 2000 meter fra Østfoldbadet og 600 meter fra Unionsleden, på «Askims tak» og høyeste punkt, 187 moh, i tettbebyggelsen i Askim. Ideell for nybegynnere. Ingen baner i nærheten, med spillere som følger med på ferdighetsnivået. Selvbetjent utleie av racketer og baller. Spillere som er vant til å spille inne, finner nye dimensjoner ved å spille padel ute. Frisk luft, sol, skygge, luftfuktighet, fuglekvitter og høye lobber blir nye elementer.

Ubetjent og enkelt tilbud
Pay & Play. Her er ingen medlemskap eller lisens som må betales enten du spiller eller ikke. Booking på nett. Se når det er ledig, reserver, betal og få adgangskode. Flomlys kommer automatisk når det er mørkt.

Banen
Banen er av meget solid norsk kvalitet, produsert av Askim Mekaniske Verksted, i galvanisert stål. Padelgresset er levert av Unisport og identisk med det som brukes i profesjonelle padelkamper ellers i verden. Videre er glassveggene overdimensjonert 12mm laminert sikkerhetsglass og antagelig Europas kraftigste padelglassvegger. Parkering rett utenfor porten.

Åpent: 0600-2300 alle dager.

I närheten