Se & göra

Dalslands Aktiviteter

Västra Götalands län, Bengtsfors

Kategori

  • Att göra
  • Sevärdhet
  • Boende
  • Cafe/Restaurang

För äventyraren

Dalslands Aktiviteter kan enkelt fylla din kvot av äventyrslust och utmaningar. Höghöjdsbana, ziplinor och stolphopp är bara några av de aktiviteter du kan prova på. Utmana dig själv och övervinn dina rädslor. Du kan även prova på den spännande skjutsimulatorn, att svinga en yxa eller skjuta med pil och båge. Under sommaren erbjuds ett urval av schemalagda aktiviteter som inte behöver bokas i förväg.

Förtrollande naturupplevelser

En populär aktivitet är att se den dalsländska naturen från hästryggen. Rid fram längs skog, sjö och stig i upp till två dagar. Du kan också njuta av den förtrollande naturen till fots. Följ den rullstols- och barnvagnsvänliga spången, genom djungellik gammelskog med Stenebyälven vid din sida.

Spännande boende

Hos Dalslands Aktiviteter kan du bo i naturen på två fina lägerplatser, i den moderna sjöladan eller på vandrarhemmet. Det senaste tillskottet, 72 hour cabin, är specialdesignade glashus placerade precis intill sjön Iväg, och är ett helt unikt boende med oslagbar utsikt. På Dalslands Aktiviteter finner du också restaurang Stenebygrytan där du kan njuta av hemlagad dalslandsmat inspirerad av naturen.

I närheten