Se & göra

Østfoldbadet, Askim

Indre Østfold

Kategori

  • Att göra

Opplevelser – lek – moro

Et av Norges fineste og mest komplette badeland, som holder åpent alle ukedager hele året.
Her er attraksjoner for både store og små som er glad i vannaktiviteter.

Østfoldbadet åpnet sommeren 2019 sitt nye, unike utendørsanlegg som har gitt badebransjen en ny dimensjon i Skandinavia. Med 450 kvm bassengflate tilrettelagt for god opplevelser for både store og små, 70 solsenger og 180 sitteplasser legges til rette for gode opplevelser utendørs i tillegg det komplette badelandet med åtte vannflater fra før. Utendørsanlegget er en del av en større uvidelse av Østfoldbadet.

Høsten 2019 stod også nytt 25 m svømmehall ferdig, og det frigjorde dagens idrettsbasseng til et rent stupe, hoppe og lekebasseng. I tillegg ble det bygd 160 nye garderobeplasser med dusjer tilrettelagt for alle grupper brukere, samt to saler for trening og forskjellige samlinger.

Det er flere anlegg som har utendørs svømmebasseng, og noen hoteller har fine, små utendørsbasseng. Men Østfoldbadet er det første komplette badelandet med alle typer fasiliteter innendørs som fra i sommer får et stort velværebasseng med garantert 29 C for hygge og gode opplevelser, mange solsenger og møblert med bord og stoler rundt bassengene. Et eget plaskebasseng for de minste inngår i konseptet med en bred, morsom sklie, strømkanaler og vann som bobler flere steder.

Østfoldbadet - moro for alle, gode sommertemperaturer året rundt og rosa soft is.

I närheten